Політика
10 грудня 2017
ВР виділить два дні на розгляд законопроекту про деокупацію Донбасу - Парубій
Парубій також повідомив про інші плани парламентаріїв на наступний тиждень.
news-image

 Голова Верховної Ради Андрій Парубій прогнозує, що депутати два дні розглядатимуть законопроект про деокупацію українських територій та визнання Росії державою агресором.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Про це він сказав під час форуму «Єврорегіон Карпати-Україна» на Львівщині. За його словами, Верховна Рада наступного тижня (наступний пленарний тиждень триватиме з 19 по 22 грудня - УНІАН) планує розглянути законопроект №7163. 

«Є кілька планів на наступний тиждень. Найголовнішим я би назвав закон про деокупацію українських земель і про визнання на законодавчому рівні Російської Федерації агресором. Він досить об’ємний – має понад 700 правок. Думаю, на його розгляд піде більше ніж півтора дні. Попередньо, плануємо розпочати його розгляд у вівторок вранці, або, можливо, в середу розпочати і в четвер завершити», - сказав він.

Парубій також повідомив про інші плани парламентаріїв на наступний тиждень. Зокрема, залишилися два блоки питань з цього тижня, які не встигли розглянути, – це блок питань стосовно ПЕК і блок питань щодо транспорту.

«Очевидно, ці два блоки теж буде рекомендовано розглянути наступного тижня. Також низка соціальних питань. Ми почали розгляд питань проти домашнього насильства – розглянули три з них, ще чотири залишаються. Чи зможемо вийти на кадрові питання – не впевнений. Але є надія, що зможемо вийти на кадрові питання наступного тижня», – додав Парубій.
Читайте також: Раді пропонують скасувати продовження до 2019 року мораторію на продаж сільгоспземель