Спорт
10 грудня 2017
Бій Ломаченко - Рігондо: українець здобув перемогу
Він вже четвертий поспіль бій на професійному рингу виграв після дострокової відмови суперників продовжувати бій.
news-image
 Український боксер Василь Ломаченко (10-1-0, 8 KOs) захистив звання чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі (до 58,967 кг) в бою з кубинцем Гільєрмо Рігондо (17-1, 11 KOs).
Інформує «Є!», з посиланням на ua.interfax.com.ua.

Після шостого раунду бою, що пройшов у Нью-Йорку (США), кут кубинського боксера просигналізував про небажання продовжувати поєдинок.

Таким чином, українець вже четвертий поспіль бій на професійному рингу виграв після дострокової відмови суперників продовжувати бій.

Як повідомлялося, Г.Рігондо вигравав золото на Олімпійських іграх у Сіднеї-2000 і Афінах-2004, а Ломаченко - чемпіон Пекіна-2008 і Лондона-2012.

У липні 2013 року Ломаченка підписав контракт з американською промоутерською компанією Top Rank Promotions, який продовжив на початку травня 2015 року ще на п'ять років.

Українець в червні 2014 завоював титул чемпіона світу за версією WBO в напівлегкій вазі (до 57,153 кг) в своєму третьому бою на професійному рингу, перемігши американця Гарі Рассела-молодшого. Після цього В. Ломаченко провів три успішних захисту свого титулу в напівлегкій вазі і вирішив перейти в наступну вагову категорію. У червні 2015 року ефектним нокаутом він переміг пуерторіканця Романа Мартінеса, завоювавши титул WBO в "суперфезері", захистивши його сьогодні в четвертий раз.

Читайте також: Ломаченко та Рігондо відкрито потренувалися перед чемпіонським боєм (відео)