Суспільство
12 грудня 2017
Росіянину, який на півночі Польщі задушив жінку, загрожує довічне
Житель Калінінградської області задушив жінку, якій привіз контрабандні цигарки.
news-image

Прокуратура в Ольштині звинуватила громадянина Росії Дмитра А. у вбивстві жительки Доброго Міста у Вармінсько-Мазурському воєводстві. За словами слідчих, звинувачений скоїв злочин того дня, коли привіз жертві контрабандні цигарки, передає «Є!» із посиланням на Польське радіо.

У вівторок, 12 грудня, речник Окружної прокуратури в Ольштині Кшиштоф Стодольний повідомив, що за інформацією слідства, 31-річний Дмитро А. прийшов у помешкання постраждалої 4 травня вранці. Він приніс їй цигарки без необхідних акцизних знаків. За словами прокуратури, після усієї операції між ними почалася бійка і жінка загинула внаслідок задушення.

«Чоловік, знаючи, що у квартирі є відеоспостереження, розібрав його та забрав реєстратор і жорсткий диск, які потім викинув», - повідомили у прокуратурі.

Дмитра А., який є жителем Калінінградської області, затримали через два місяці після вбивства у прикордонному пункті пропуску в селі Ґроново під час спроби виїхати з території Польщі. З того часу він перебуває під арештом.

За словами слідчих, під час допиту підозрюваний підтвердив, що він привіз своїй жертві цигарки і те, що сталося «непорозуміння» з жінкою. Водночас він заявив, що не пам’ятає наступного перебігу подій. Зізнався чоловік також у викраденні реєстратора відеокамери.

Дмітру А. за це вбивство загрожу довічне позбавлення волі.

Читайте також: У Фінляндії помічники депутатів підтвердили сексуальні домагання на роботі