Суспільство
12 грудня 2017
До кінця року в Україні разом з бензином подорожчають послуги таксі
Голова Української таксомоторної асоціації Андрій Антонюк сповістив про підняття тарифів на проїзд у таксі.
news-image

Представник таксомоторної асоціації попередив, що подорожчання проїзду у таксі в Україні неминуче. Це легко спрогнозувати, опираючись на нинішні ціни на бензин на рівні 30,99 грн/л. Новину передає “Преса України”, пише «Є!».

Голова Української таксомоторної асоціації Андрій Антонюк сповістив про підняття тарифів на проїзд у таксі. За його словами, ціни встигнуть піднятися до кінця поточного року. Антонюк пояснив, що причина цього – подорожчання палива.

Про те, що ціни на бензин та дизпальне росте в Україні раніше повідомили у Консалтинговій групі А-95. Так, станом на 11 грудня середня ціна на бензин марки А-95 преміум становить 29,14 грн за один літр.

Тим не менше, деякі АЗС вже запропонували бензин цієї ж марки за більш ніж 30 грн/л.  Наразі ціну 30,99 грн/л пропонують на заправках SOCAR, ОККО та WOG. Крім того, на АЗС Овіс бензин А-95+ продають за 30,42 грн/л. Інші автозаправні станції ще не переступили психологічну позначку 30 грн/л.

Зауважимо, після того, як з початку осені ціни на АЗС підскочили, вартість проїзду у таксі моментально піднялась на 5%. Як повідомлялось раніше, у компанії Uber “ощасливили” новими тарифами 5 українських міст. Це Київ, Дніпро, Львів, Запоріжжя та Харків.

Читайте також:Рада підвищила акциз на сигарети майже на 30%