Події
13 грудня 2017
ДТП у Харкові: сьогодні судитимуть Зайцеву та Дронова
Об 11:00 розпочнеться судове засідання з повторного обрання міри запобіжного заходу водійці Lexus Олені Зайцевій.
news-image

У Київському райсуді Харкова розглянуть у середу, 13 грудня, клопотання про продовження запобіжних заходів Олені Зайцевій та Геннадію Дронову - учасникам смертельної ДТП у Харкові.

Як передають УНН, Віта Дубовик, прес-секретар прокурора Харківської області, сказала: "13 грудня у Київському районному суді міста Харкова об 11:00 розпочнеться судове засідання з повторного обрання міри запобіжного заходу водійці Lexus Олені Зайцевій, пише «Є!».

У ті й же залі, орієнтовно о 14:00, будуть розглядати й клопотання про продовження міри запобіжного заходу водію Volkswagen Touareg - Генадію Дронову".

18 жовтня близько 20:40 у Харкові автомобіль Lexus під керуванням студентки 20-річної Олени Зайцевої зіткнувся із Volkswagen Touareg, яким керував підприємець 49-річний Геннадій Дронов. Від удару Lexus в'їхав у натовп людей, які стояли на тротуарі й чекали зеленого світла світлофора.

5 людей загинули на місці. 6-та жертва померла у лікарні через тиждень. Ще 5 отримали важкі травми. Олену Зайцеву та Геннадія Дронова на час слідства взяли під варту.