Суспільство
13 грудня 2017
До Львова приїде британська співачка Кеті Мелуа
Зустріч заплановано 15 грудня на 18:00 у храмі св. Клементія Шептицького (вул. Кривоноса, 1). Вхід вільний.
news-image

Завдяки перемозі хору «Жайвір» у міжнародному інтерактивному конкурсі, до Львова з концертом приїде популярна британська співачка грузинського походження Кеті Мелуа (Ketevan «Katie» Melua), повідомляє Tvoemisto.tv, пише «Є!».

15 грудня у Львові відбудеться творча зустріч з відомою британською співачкою Кеті Мелуа. Про це повідомила художній керівник та диригент хору «Жайвір» Наталія Чмир-Козяр на своїй сторінці у Facebook.

У коментарі Tvoemisto.tv вона уточнила, що йдеться про спільний виступ співачки з хором: «Наразі це вся інформація, якою я володію, бо Кеті не хоче, щоб захід був дуже публічним, не хоче зустрічі з журналістами».

Зустріч заплановано на 18:00 у храмі св. Клементія Шептицького (вул. Кривоноса, 1). Вхід вільний.

Нагадаємо, що в грудні 2016 року Кеті Мелуа оголосила на своєму сайті про інтерактивний конкурс та запропонувала хорам із різних країн світу переспівати один із її хітів.

«Є так багато дивовижних хорів у Європі. Ми хотіли б почути ваші версії пісні «Dreams On Fire», – написала вона, надавши для завантаження ноти та закликавши викладати свої відеозаписи в YouTube.

 

 Відео львівського хору «Жайвір» перемогло дванадцятьох конкурентів та хор здобув перше місце. 

«Нагорода цього конкурсу – це приїзд співачки до країни-переможниці – тобто до України, саме до Львова – і живий концерт із переможцями», – розповідала Наталія Чмир-Козяр.

Нагадаємо, у мережі минулого року був опублікований відео-фрагмент з прямого ефіру британського телеканалу BBC, в якому співачка виконала композицію “Щедрик” разом з грузинським хором The Gori Women Choir.

 

 

Читайте також:Особистий кухар Британської королеви розповів секрети різдвяної вечері