Суспільство
3 лютого 2015
"Україну впізнають, як країну обітовану" - пророцтва найвідоміших провидців
Бог змінить репутацію України. І більше вона не буде відома світу як країна бідності. Її впізнають, як країну обітовану, як благословенну країну, у якої є рішення.
news-image
Історія знає чимало прикладів вдалих прогнозів майбутнього. Взяти хоча б історію про віщого Олега, який загинув, як і передбачали волхви, від улюбленого коня. За допомогою до екстрасенсів та оракулів вдавалися навіть секретарі ЦК. А в Адольфа Гітлера був цілий відділ, який займався пророцтвами та іншими окультними науками.
 
Людина зазвичай хоче дізнатися про своє майбутнє не в щасливі моменти життя, а в кризові, коли все летить шкереберть зі швидкістю КамАЗа без гальм. І, по суті, людина хоче почути, що все гаразд, і скоро все закінчиться.
 
Сьогодні, коли на сході триває війна, мабуть, кожен українець хоче почути, що вже завтра вона зійде нанівець, що рідні та близькі не постраждають, що все повернеться на круги своя. Однак, якщо вірити прогнозам сучасних оракулів, повернутися на круги своя Україні вже не судилося.
 
  Є! Єдність.інфо зібрала для вас кілька прогнозів, які, можливо, допоможуть відкрити завісу таємниці, що висить над тим, що відбувається на сході країни.
 
  Парапсихолог і екстрасенс Сергій Шевцов-Ланг заявляє, що громадянська війна в Україні закінчиться лише в 2019 році. За його словами, це пояснюється тим, що до 19-го року "Уран знаходиться в сузір'ї Овна, в будинку Марса, а це знак стихії Вогню", що є "вкрай агресивної комбінацією".
 
Читайте також: Вчені розшифрували передбачення Нострадамуса на 2015 рік
 
  Шаман Тува через свого представника Андрія Дондукова повідомив, що в Україні все тільки починається. Відправною точкою став референдум у Криму. Шаман стверджує, що Крим скоро стане епіцентром протистояння, незважаючи на те, що зараз там все спокійно. Україна, пояснює він, є порогом, місцем перетину двох різних світів, а також місцем зіткнення енергій.
 
  Тува непрозоро натякає на протистояння між Росією і Заходом. Тобто Україна стане місцем битви двох протиборчих сил. На жаль, шаман не назвав переможця, але додав, що світу скоро повинен з'явитися спаситель, який, знищивши три чверті людства, встановить мир, любов та гармонію на Землі.
 
  Засновник Московської академії астрології Михайло Левін по положенню сонця вирахував, що в України є шанс проявити індивідуальність і реалізувати свою місію". Україна, за словами астролога, буде самостійною, вона не стане ані частиною Росії, ані Європейського союзу. Однак, наполягає Левін, смутні часи швидко не закінчаться. Розібратися із самою собою країні вдасться лише в кінці 2080-х років.
 
  Сильної влади, прогнозує Левін, в Україні не буде ще 10 років, а 2015-2016 роки принесуть із собою низку політичних криз. Астролог стверджує, що через метання України між Заходом і Сходом постраждає Росія.
 
  Американський пастор євангелістської церкви Філіп Барнет побачив уві сні повне руйнування східних регіонів України. Це, за твердженням Барнета, трапиться під час війни Росії і Білорусі проти Ізраїлю. Але, судячи з налагодженими відносин між Росією та Ізраїлем, це неможливо.
 
  У березні 2009 року відомий астролог Павло Глоба говорив про розкол України на три частини, дві з яких увійдуть у склад нової Російської імперії. Тоді він стверджував, що розпад відбудеться до 2014 року. "В Україні будуть існувати де-факто дві незалежні один від одного адміністрації, при збереженні формальної цілісності території, приблизно в тому ж форматі, що і сьогодні в Молдавії.
 
"Східноукраїнська федерація не буде підкорятися Києву і де-факто стане частиною Російської імперії, Крим же стане українською Чечнею", - пророкував Глоба.
 
  Крім того, астролог запевняв, що економічна криза (яка зараз поглинула Україну - прим. ред.) захопить весь світ і триватиме аж до 2020 року, що стане причиною зміни геополітичної карти світу.
 
США буде дуже складно, а ось Україна і ЄС, в кінцевому рахунку, припинять своє існування.
 
  Мольфар Михайло Нечай гуцульський чаклун ще в 2011 році говорив, що народи сходу і заходу України будуть все більше протиставляти себе один одному. Три роки тому Нечай говорив про наполегливі спроби зіштовхнути лобами Україну і Росію.
 
  Чаклун переконував, що зиск від цього матиме третя сторона, яка і є джерелом чвар. Що це за третя сторона Михайло Нечай не пояснив, однак, варіантів не так вже й багато. Це, мабуть, були останні слова Нечая про Україну, так як в тому ж 2011 році його зарізав 33-річний житель Львова, хворий на шизофренію. Свій вчинок вбивця пояснив тим, що чаклун "не сприймає і не поважає обряди і норми традиційного християнського віросповідання, а сповідує язичництво". До речі, Михайло Нечай був останнім відомим мольфаром Карпат.
 
  Учасник кастингу проекту телеканалу СТБ "Битва екстрасенсів" Назар Лебяк наворожив на картах Таро, що 2014 рік стане для України "майже спокійним". Єдиною нестабільністю, за словами Лебяка, стане загострення криміногенної обстановки в західних, східних і центральних регіонах країни. Провісник запевняв, що рік пройде "без стихійних лих, катастроф і бунтів". Проте повсталі регіони південного-сходу довели помилковість прогнозів екстрасенса.
 
  Нумеролог Людмила Савіна говорила, що 2014 рік, за словами Савіної, буде просочений агресією. На жаль, нумеролог не помилилася. За цей час агресії в Україні вистачило на кілька поколінь.
 
  В листопаді 2013 року Даррел Скотт під час своєї проповіді розповів, що Бог змінить репутацію України. І більше вона не буде відома світу як країна бідності. Її впізнають, як країну обітовану, як благословенну країну, у якої є рішення. Скотт говорить про те, що найближчим часом українці перестануть шукати людей, здатних допомогти їм. Вони самі будуть помічниками.
 
Читайте також: В Москві написали свою історію Криму: "Крим завжди був наш"
 
  А відома болгарська провидиця Ванга, чиї пророцтва не раз шокували людство, коли вона побачила смерть Сталіна, трагедію на Чорнобильській АЕС та ядерний вибух у Хіросімі та Нагасакі. Провидиця напророчила, що 2015 рік стане фатальним як для президента США, так і для президента Росії.
 
  Що стосується президента США, то, за словами Ванги, він не просто буде змушений піти з посади, кинути політику, але позбудеться всіх привілеїв. Більш того, найвірогідніше його віддадуть під суд. Доля Росії картина дещо схожа - «країна буде обезголовлена», тобто теж залишиться без президента. Але без жодної трагедії і панікерства в масах. Більш того, з цього моменту Росія почне переживати зліт. Хоча, за словами Ванги, глава, який піде з країни і далі буде контролювати всю економіку в ній.