Політика
13 грудня 2017
Турчинов виступить на засіданні Комісії Україна-НАТО з питань Донбасу
Також Турчинов зустрінеться з начальником штабу Верховного головнокомандувача ОЗС НАТО в Європі генералом Маркусом Кнайпом.
news-image

Секретар РНБО Олександр Турчинов виступить на засіданні Комісії Україна-НАТО з питань агресії на Донбасі. Зараз він знаходиться в штаб-квартирі НАТО, де проведе переговори з генсекретарем Альянсу Йенсом Столтенбергом. Про це говориться на персональному сайті Олександра Турчинова, пише «Є!» з посиланням на 112.

"Програмою візиту передбачена участь секретаря РНБО України та генерального секретаря НАТО у засіданні Комісії Україна-НАТО, де О. Турчинов виступить з розгорнутою доповіддю з питань безпекової ситуації на Сході Європи та протидії російській агресії.", – йдеться в повідомленні.

Також Турчинов зустрінеться з начальником штабу Верховного головнокомандувача ОЗС НАТО в Європі генералом Маркусом Кнайпом.

Пізніше запланований візит у Багатоцільовий центр управління операціями з врегулювання криз та Ситуаційний центр штаб-квартири НАТО.

Нагадаємо, що 6 грудня генсек НАТО Йенс Столтенберг заявив на прес-конференції в Брюсселі про відновлення контактів з Росією через військові канали. Своїм рухом назустріч РФ альянс хоче домогтися посилення безпеки в повітряному просторі над Балтійським морем. Передбачається, що країни будуть вчасно інформувати один одного про навчання, адже це допомагає створити більшу прозорість та передбачуваність.