Київ
13 грудня 2017
На Київщині слідчий Нацполіції погорів на хабарі у понад сто тисяч гривень
За фактом скоєння злочину відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.
news-image

Слідчий вимагав величезного хабара за перекваліфікацію кримінального правопорушення на менш тяжке, пише «Є!» з посиланням на КиївTime.

В Київській області слідчий одного з районних відділів Нацполіції вимагав від мешканця Київщини  сто двадцять три тисячі гривень за перекваліфікацію вчиненого ним кримінального правопорушення на менш тяжке  – наразі відомо, що провадження було відкрито за фактом незаконного поводження зі зброєю та підроблення документів.

Крім того, слідчий обіцяв підозрюваному сприяння в отриманні умовного строку позбавлення волі. Втім, СБУ під процесуальним керівництвом прокуратури затримали і самого хабарника, і його посередника фактично на “гарячому”, повідомляють у прес-службі СБУ.

“Правоохоронці задокументували отримання слідчим у службовому кабінеті райвідділу першої частини хабара – п’ятнадцять тисяч гривень. Оперативники СБ України “взяли” задіяного зловмисникам посередника у Голосіївському районі Києва неподалік від торговельного центру після отримання ста восьми тисяч гривень. Поліцейського затримали того ж дня у Василькові”, – йдеться у повідомленні.

За фактом скоєння злочину відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Читайте також:Жертвою можливої війни між НАБУ, САП і ГПУ буде вся країна, - Холодницький