Події
3 лютого 2015
Біля Адміністрації Президента проходить санкціонована акція
Мітингувальники прорвалися через шлагбаум і вимагають зустрічі з президентом.
news-image

Представники "Всеукраїнського батальйонного братства" прорвалися через перший шлагбаум на вулиці Банковій, який відгороджує будівлю Адміністрації Президента України, передає Є! Єдність.інфо з посиланням на  УНН.

Прорвавшись через шлагбаум, мітингувальники пройшли до паркану АП. Тут їх зустріла колона міліції. Правоохоронці блокують вхід представникам "Всеукраїнського батальйонного братства" на територію Адміністрації.

Відзначимо, що представники батальйонів прийшли під АП, щоб зустрітися з президентом Петром Порошенком і вручити йому свою заяву з вимогами, що сьогодні вони так само передали Генпрокурору і народним депутатам.

Читайте також: Благання матері під Генштабом ЗСУ врятувати сина з оточення у Дебальцевому котлі

У МВС України заявили, що до Адміністрації Президента країни Петра Порошенка прийшли всього 50 чоловік, і ця акція санкціонована.

Про це повідомив начальник прес-служби управління МВС України в Києві Юлія Мусташ.

«Це санкціонована акція, заявлена раніше, тобто у них є заявка на це. Їх там близько 50 чоловік -«Всеукраїнське батальонное братство».

Вони пройшли шлагбаум і хотіли зайти всередину, але їх, звісно, не пустили. Їм запропонували пройти до приймальні, але вони хочуть безпосередньо в конференц-зал. П'ятдесят людей залишаються на місці», - пояснила Мусташ.