Суспільство
14 грудня 2017
Киянин тричі скоїв напад на пункт надання миттєвого кредиту
Окрім грошей, зловмисник забирав особисті речі співробітниць закладу.
news-image

У столиці правоохоронці затримали чоловіка, який тричі скоїв напад на пункт надання миттєвого кредиту. Окрім грошей, 34-річний киянин забирав особисті речі співробітниць закладу. Про це повідомили у прес-службі київської поліції, передає «Є!»

"Протягом трьох місяців чоловік скоїв три розбійні напади на один і той же заклад. Загальна сума матеріального збитку становить майже 10 тис. гривень", - йдеться в повідомленні поліції.

Перше повідомлення про розбійний напад на пункт надання миттєвого кредиту правоохоронці задокументували у серпні. На початку вересня на той самий заклад відбувся аналогічний напад. Затримали зловмисника після того, як він вчинив у жовтні третій злочин.

"Це – 34-річний місцевий мешканець, який раніше був судимий за вчинення майнових злочинів", - зазначили правоохоронці.

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях, розпочатих за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, триває.

Відносно затриманого обрано міру запобіжного заходу – арешт строком на 60 діб із правом внесення застави 128 тисяч гривень. Зловмиснику загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також: У Миколаєві жінка викрила кишенькового злодія в маршрутці