Події
14 грудня 2017
Ваші люди займаються різаниною на Донбасі, - український журналіст Путіну
Журналіст українського інформагенства УНІАН, на щорічній прес-конференції Путіна нагадав президенту країни-агресора, що російські військові, які «вирішують питання на Донбасі», на практиці займаються різаниною населення.
news-image

Роман Цимбалюк, журналіст українського інформагенства УНІАН, на щорічній прес-конференції Путіна, яка відбувається зараз у Москві, нагадав президенту країни-агресора, що російські військові, які «вирішують питання на Донбасі», на практиці займаються різаниною населення, пише «Є!» з посиланням на Главком.

Також Цимбалюк порушив питання обміну полоненими.

«Раніше ви відкрито говорили про те, що відправляєте на Донбас людей вирішувати військові питання — в житті це називається «вбивати громадян України». Наша армія знає, що з такими людьми робити. Але частина з них потім потрапляють в полон, в українські в'язниці, і їх засуджують в тому числі і до довічних ув'язнень. Ось у вас закінчується третій термін, і раптом вас не виберуть, чи не хочете ви поміняти своїх громадян?» — сказав він.

Журналіст наголосив, що зробити такий обмін буде не складно, адже українці своїх не кидають. 

«Ми хочемо повернути своїх 65 заручників, це не тільки Сенцов, Сущенко , а й десятки кримських татар... Якщо ви все-таки виграєте вибори, ви будете і далі займати таку абсурдну позицію по Донбасу?» — резюмував Цимбалюк.

Читайте також:Путін заявив, що на Донбасі немає російської армії