Події
16 грудня 2017
На Донбасі затримали наркоугрупування, до якого входили поліцейські
Затримані реалізовували наркотичні та психотропні речовини мешканцям кількох районів Донецької області.
news-image

У зоні проведення антитерористичної операції Служба безпеки України затримала учасників організованого наркоугруповання, до якого входили працівники Національної поліції. Про це в суботу, 16 грудня, інформує «Є!», з посиланням на tyzhden.ua.  

"Правоохоронці встановили, що наркобізнес організували місцеві кримінальні авторитети під "кришуванням" працівників поліції", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що затримані реалізовували наркотичні та психотропні речовини мешканцям кількох районів Донецької області.

У спецслужбі повідомили, що в ході обшуків за місцями роботи та проживання фігурантів справи вилучили понад тисячу таблеток синтетичних наркотиків та майже два кілограми марихуани, п’ять тисяч доларів, нелегальну зброю, набої та боєприпаси до неї, банківські картки, на які надходили гроші за реалізовані наркотики.

"Під час затримання один із зловмисників, керівник підрозділу поліції, стріляв з мисливської рушниці в оперативників спецслужби", - додали в прес-службі.

У рамках кримінальних проваджень, відкритих за ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу)  КК України, чотирьох учасників угруповання затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Усім затриманим оголошено про підозру в скоєнні злочину. 

Читайте також: Поліція відправила документи на Димінського в Інтерпол