Війна
17 грудня 2017
Загострення ситуації на території зони АТО: поранено 4 українських бійців
Російсько-терористичні війська 31 раз обстріляли позиції Збройних Сил України.
news-image

Ситуація в зоні АТО ускладнилася, поранення повчили четверо українських бійців.

Про це повідомляє прес-центр АТО. Бойовики збільшили кількість і інтенсивність обстрілів по позиціях ЗСУ з мінометів і танків, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

В цілому, протягом минулої доби, російсько-терористичні війська 31 раз обстріляли позиції Збройних Сил України. У відповідь українські військовослужбовці 22 рази придушували вогневу активність окупантів з незабороненого Мінськими домовленостями зброї.

На Луганському напрямку ворог протягом доби неодноразово вів вогонь з 120-ти і 82-мм мінометів і різного піхотного озброєння за оборонним укріпленням ВСУ навколо Луганського, Троїцького, Новоолександрівка, Кримського і Трьохізбенки. Поблизу цих населених пунктів розірвалося понад 110 хв різних калібрів. Біля Травневого і Новолуганського, у другій половині дня, бойовики також порушували перемир'я з гранатометів і кулеметів.

На Донецькому напрямку противник протягом доби активно обстрілював з забороненого Мінськими угодами озброєння підступи до Гнутово. Зокрема, окупанти вели вогонь з мінометів різних калібрів, а ввечері стріляли з танка. В районі Авдіївки і Верхньоторецького теж було неспокійно. Тут загарбники, крім мінометів, періодично застосовували піхотне озброєння. На інших ділянках оборони українських військових бойовики з гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали підступи до Кам'янці, Старогнатовке і Гранітному.

В цілому, протягом минулої доби, російсько-терористичні війська 31 раз обстріляли позиції Збройних Сил України. У відповідь українські військовослужбовці 22 рази придушували вогневу активність окупантів зі зброї незапрещенного Мінськими домовленостями.

Читайте також: Через обстріли бойовиків на околицях Травневого зірвано ремонт на пошкодженій ЛЕП