Суспільство
19 грудня 2017
На Львівщині спалах кору, у лікарні вже 9 людей
Стан всіх пацієнтів середньої важкості.
news-image
18 грудня у лікарні з діагнозом кір опинилися 9 жителів Львова та області. Про це повідомляє прес-центр департаменту з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА, пише «Є!» з посиланням на Еспресо.

У відомстві розповіли, що вчора до інфекційної клінічної лікарні з діагнозом кір відвезли 9 людей.  Ними виявилися працівники "ТзОВ "Фуджикура" , яке знаходиться у селі Підрясному.

"Стан всіх пацієнтів середньої важкості. З них, мешканців м. Львова – 7, Яворівського району – 2. Проводиться комплекс лікувально-діагностичних заходів відповідно до протоколів МОЗ України", - наголосили у відомстві.

Зазначимо, станом на 27 листопада, у Запорізькій області вже 122 людини захворіли на кір.Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в селищі Кушугум Запорізької області на кір захворіли 14 школярів молодших класів.9 дітей захворіли на кір у спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті селища Яблунів Івано-Франківської області.

Згодом поліція Запорізької області відкрила кримінальне провадження за фактом спалаху кору в навчально-виховному комплексі "Інтелект" селища Кушугум. Там захворіли 40 учнів та співробітників. 

Читайте також:Щорічно від ускладнень, викликаних грипом, вмирає 650 тисяч осіб