Київ
19 грудня 2017
В Києві 20 грудня похолодає і знову піде сніг
21 грудня істотних опадів не очікується, а 22 грудня - невеликий сніг, на дорогах ожеледиця.
news-image

У середу, 20 грудня, в Києві знову синоптики прогнозують випадання снігу, на дорогах очікується ожеледиця. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації (КМДА) з посиланням на дані Українського гідрометцентру. Про це пише «Є!» з посиланням на 112.

"20 грудня в столиці очікується невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Всього 20 грудня синоптики прогнозують хмарну погоду. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура протягом доби 2-4 градуси морозу", – йдеться в повідомленні.

В той же час наголошується, що 21 грудня істотних опадів не очікується, а 22 грудня - невеликий сніг, на дорогах ожеледиця.

Як раніше повідомлялося, 18 грудня в Києві протягом дня випало близько 30% місячної норми опадів. Повідомлялося, що на вулицях Києва працювали близько 450 одиниць снігоприбиральної техніки, а у зв'язку з рясним снігопадом обмежили в'їзд великогабаритного транспорту до столиці.

Негода також ускладнила рух на вулицях міста. Увечері в понеділок на головних автомагістралях міста були зафіксовані 10-бальні затори.

Випадання снігу спостерігається в Києві і 19 грудня. Зазначається, що у зв'язку з погіршенням погодних умов у вівторок громадський транспорт курсуватиме без дотримання розкладу. У той же час киян закликають відмовитися від поїздок на власних автомобілях і не залишати власні машини на узбіччях доріг.

Читайте також:Громадський транспорт Києва курсує не за розкладом через сніг