Суспільство
4 лютого 2015
В Криму організують всенародний збір коштів на будівництво переходу через Керченську протоку
У Севастополі ветерани звернулися до жителів півострова з пропозицію організувати всенародний збір коштів на будівництво переходу через Керченську протоку.
news-image

Відповідне звернення розміщене на сайті самопроголошеного "уряду" Севастополя, пишуть "Крим.Реаліі".

"Ветерани Чорноморського флоту, враховуючи економічні труднощі, які ми переживаємо, прийняли рішення добровільно відрахувати кошти на будівництво моста через Керченську протоку, оголосити будівництво всенародним", - йдеться у зверненні.

Ветерани закликали кримчан підтримати їх "почин про перерахування грошових коштів на будівництво моста через Керченську протоку про оголошення будівництва всенародним".

Читайте також: Скандальний олігарх Ротенберг визнав, що його міст в Крим стане "чорною міткою" та повною ізоляцією від Заходу

Раніше депутат Держдуми від ЛДПР Роман Худяков заявив про необхідність того, щоб всі російські чиновники відраховували 10% зарплати на будівництво Керченського мосту.

Генпідрядником у будівництві моста через Керченську протоку призначена компанія Стройгазмонтаж, російського бізнесмена Аркадія Ротенберга. Закінчення будівництва моста визначено в строк не пізніше грудня 2018 року.