Суспільство
23 грудня 2017
У Новолуганському повністю відновили водо-, газо-, тепло- й електропостачання – Жебрівський
Українська влада міняє вікна, вибиті під час обстрілу Новолуганського бойовиками.
news-image

В обстріляному із системи залпового вогню "Град" бойовиками Новолуганському (Донецька область) "повністю відновлено водо-, газо-, тепло- й електропостачання", повідомив на своїй сторінці у Facebook голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, передає «Є!».

Завершили аварійний ремонт школи – затулили вікна плівкою, зняли пошкоджений шифер і перекрили новим. Вже накриваємо шифером замість тенту і дах дитячого садка. З пошкодженої снарядом "Граду" групи вивезли сміття, в будівлі закрили віконні отвори плівкою, подали тепло, воду та електрику. Другий день поспіль у непошкодженому крилі дитячого садка працюють три групи, – розповів він.

Голова адміністрації додав, що в постраждалій амбулаторії також закрили вибиті вікна, вивезли бите скло й сміття і незабаром почнуть робити внутрішній ремонт.

Найбільше залишається роботи з відновлення пошкодженого приватного житла. Старшим людям, одиноким та інвалідам допомагають ремонтні бригади Держслужби з НС. Тим, хто спроможний сам відремонтувати своє житло, надаємо будівельні матеріали, виділені з обласного матрезерву, – написав він.

Жебрівський додав, що люди в селищі потроху оговтуються після обстрілу, прикрашають новорічну ялинку й проводять святкові заходи для дітей.