Події
26 грудня 2017
Суд повернув Авакову-молодшому закордонний паспорт і зняв електронний браслет
Апеляційний суд Києва відправив на повторний розгляд до суду першої інстанції ухвалу про арешт на майно сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра, який є фігурантом у справі про рюкзаки МВС.
news-image

Солом’янскький районний суд Києва повернув сину міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова Олександру, який є фігурантом “справи рюкзаків”, закордонний паспорт і зняв електронний засіб контролю місцезнаходження. Про це УНН повідомили у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі, пише «Є!».

“Солом’янський суд 22 грудня частково задовільнив наше клопотання про продовження Олександру Авакову ще на два місяці запобіжного заходу у вигляді особистих зобов'язань. Суд забов’язав його з'являтися за першою вимогою до слідчого, повідомляти про зміну місцеперебування. Водночас суд повернув йому документи, які надають право виїзду за кордон і зняв електронний засіб контролю”, — сказали у САП.

Нагадаємо, Апеляційний суд Києва відправив на повторний розгляд до суду першої інстанції ухвалу про арешт на майно сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра, який є фігурантом у справі про рюкзаки МВС.

1 листопада Солом’янський районний суд обрав для сина міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова Олександра запобіжний захід у вигляді особистого забов’язання носінням електронного засобу контролю.

Також особисте зобов’язання обрано двом іншим фігурантам справи: колишньому заступнику голови МВС та третьому підозрюваному Володимиру Литвину. 14 листопада Апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід Авакову-молодшому.