Україна
26 грудня 2017
УПЦ закликає українців молитися за звільнення військовополонених
Напередодні Різдва Православна Церква закликає кожну людину принести у дар Новонародженому Христу свій подарунок — добрі справи.
news-image

В Українській Православній Церкві просять молитов кожного українця, щоб завтра 74 українських військовополонених були звільнені і вони змогли зустріти Різдв’яні свята вдома. Про це УПЦ написала на своїй сторінці у Facebook, інформує «Є!», з посиланням на УНН.

“Ми усі напружено чекаємо на результати обміну, молимося про успіх цієї справи і закликаємо до молитов кожного українця. Нині ми робимо для цього все, що від нас залежить”, — заявив голова військового відділу УПЦ.

Предстоятель Української Православної Церкви закликав усіх віруючих молитися за те, щоб українські військовополонені змогли зустріти Різдв’яні свята вдома.

“Напередодні Різдва Православна Церква закликає кожну людину принести у дар Новонародженому Христу свій подарунок — добрі справи. Віримо, що успіх обміну військовополоненими стане тією доброю справою нашої Церкви, та усіх, від кого цей обмін залежить, гідним подарунком Новонародженому Христу”, — сказав митрополит Августин.

Також митрополит Августин нагадав, що "цей обмін стає можливим не лише завдяки домовленості політиків, а й старанням Православної Церкви, завдяки Патріарху Кирилу, який посприяв початку реальних перемовин з обміну полонених".

Читайте також: Обмін полоненими може відбутися завтра опівдні - Захарченко