Події
27 грудня 2017
Заплакану Астаф’єву вигнали із судового засідання у справі її нареченого (фото)
Даша обурилася, коли прокурор сказав, що не міг вручити повістку, бо неможливо було зайти в двір та в будинок, де живе Кім.
news-image

Співачка Даша Астаф’єва стомилася мовчати та завітала на судове засідання у справі свого нареченого Артема Кіма, якого ще у серпні затримало НАБУ. Про це пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

27-го грудня у Солом’янському районному суді відбулося засідання, на якому була присутня Даша, але через вигуки "Неправда" зірку вигнали із зали.

Даша обурилася, коли прокурор сказав,  що не міг вручити повістку, бо неможливо було зайти в двір та в будинок, де живе Кім. Однак за словами співачки, це брехня, бо перед тим в будинку проводили обшук.

 
 
 
 
"Уперше в житті мені не хочеться жити в цій країні", - заявила Даша журналістам.
 
"Мене вигнали, тому що я не можу мовчати. Стоїть козачина і бреше у присутності багатьох свідків, що не можна зайти до нас у під’їзд. Спокійно можна зайти! Як прийти з обшуком о 6 ранку, так вони можуть зайти, а як прийти повістку принести, яку мають, це їхній обов’язок, вони не можуть. Тому я не змовчала..." - сказала Даша.

Як стало відомо, Кіму збираються змінити запобіжний захід і посадити до СІЗО. Або Артема можуть відпустити під заставу 26 мільйонів гривень.

Також слідчі НАБУ запевняють, що Кім не приходить на допити з жовтня, а його захист наполягає, що повістки надсилають заднім числом.

Як повідомила "ТСН" пізніше, Артему Кіму подовжили домашній арешт до 26-го січня 2018-го року.

 

Артем ще місяць сидітиме вдома під арештом.

Читайте також:Високий суд Лондона розглядає три справи проти Коломойського та Боголюбова