Київ
28 грудня 2017
Святкові вихідні: куди піти в Києві з 30 грудня по 7 січня
У ці новорічні дні організатори подарують городянам масу всіляких святкових заходів.
news-image

Наступний тиждень подарує городянам масу всіляких новорічних заходів. Раніше ми вже писали про виключно святкові концерти, виставки, вечірки і вуличні локації. У цьому огляді зібрано нейтральні події. Ну, і трохи різдвяних є, куди ж без них у ці чарівні дні, пише «Є!» з посиланням на 112.

Усі свої. Подарунки

Для тих, хто ще не встиг купити подарунки заздалегідь, аж до 16:00 31 грудня буде працювати великий маркет із сюрпризами на будь-який смак. Товари продаватимуть на п'яти поверхах. Буде представлено посуд, текстиль, декор для дому, одяг, прикраси тощо.

Коли: 29-31 грудня

Де: вул. Десятинна, 12

Скільки: безкоштовно

 

 
 

Виставка Marry me!

Marry me!/Виходь за мене! - наскрізь іронічний, починаючи від концепції та закінчуючи творами, проект про те, яка роль сучасної жінки в суспільстві. Це відповідь українських художниць на постійні дискусії в західних та українських медіа і соціальних мережах, що останніми роками з новою силою виникають довкола питання рівності чоловіка і жінки.

Коли: 8 грудня - 8 січня

Де: музей історії Києва, вул. Б. Хмельницького, 7

Скільки: за ціною входу до музею

 

 
 

Святкова дитяча програма "У пошуках різдвяного дива"

"У пошуках Різдвяного дива" - це спеціальна програма від Національного музею історії України. Її учасники вирушать у подорож у часі, дізнаються про цікавинки святкування дня святого Миколая, Різдва, Нового року, Водохреща на території сучасної України, візьмуть участь у створенні вертепу, іграх, співі та інтерактиві. Також у програмі передбачено тематичний майстер-клас.

Коли: 16 грудня - 20 січня

Де: музей історії України, вул. Володимирська, 2

Скільки: 100 грн

 

 
 

Виставка "А4, кулькова ручка"

Виставку "А4, кулькова ручка" організують у Києві вже вдванадцяте. Створений у 2006 році як одноразовий, грайливий і навіть у чомусь гумористичний експеримент, вона стала одним з найбільш очікуваних і популярних щорічних проектів. За час існування вона зібрала колекцію з понад 4 тис. малюнків кульковою ручкою. Також було видано 10 каталогів із творами авторів.

Коли: 27 грудня - 28 лютого

Де: Карась Галерея, Андріївський узвіз, 22А

Скільки: безкоштовно

 

 
 

Виставка "Сценографія Михайла Френкеля"

Виставку присвячено творчості всесвітньо відомого театрального художника Михайла Френкеля (1937-2016). Він створив сценографію понад 200 вистав у різних містах і країнах світу. До експозиції увійшли макети, ескізи декорацій і костюмів до оформлених ним вистав, серед яких: "Вишневий сад" А. Чехова, "Лис Микита" І. Франка, "Лісова пісня" Л. Українки, а також численні фото різного періоду життя Френкеля, афіші та програми.

Коли: 28 грудня - 20 січня

Де: Музей театрального та кіномистецтва України, вул. Лаврська, 9

Скільки: 50 грн, пільговикам, школярам і студентам - 30 грн.

 

 
 

Концерт Олега Скрипки з НАОНІ

Олег Скрипка виконає народні пісні та авторські хіти під супровід Національного оркестру народних інструментів. Добре знайомі композиції лунатимуть у новому, об'ємному, звучанні.

Коли: 6 січня, 19:00

Де: концерт-хол Freedom, вул. Кирилівська, 134

Скільки: 250-1000 грн

 

 
 

All Star Jazz — Ray Charles

Квартет Руслана Єгорова зіграє відомі пісні Рея Чарльза. У 50-ті сліпий музикант збагатив ритм-н-блюз за рахунок госпел-вокалу, сучасного джазу, блюзу і кантрі — так з'явився жанр соул.

Коли: 7 січня, 19:00

Де: Будинок Архітектора, вул. Б. Грінченка, 7

Скільки: 225-400 грн

 

 
Читайте також:Посольство Великобританії оригінально привітало українців із різдвяними святами (відео)