Події
28 грудня 2017
Олесь Довгий прокоментував слова Луценка
За його словами, Луценко ризикує піти слідами своїх попередників.
news-image

Народний депутат Олесь Довгий закликав Генерального прокурора Юрія Луценка припинити з'ясування старих образ. 

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

"Закликаю генерального прокурора вчасно зупинитися й сконцентрувати всі свої сили і можливості на розбудові нової країни, в якій верховенство права є безумовним. Вважаю, що зусилля та повноваження такого політика повинні бути спрямовані на будівництво завтрашнього дня, а не на з'ясування образ минулого – зі зловживанням посадовими повноваженнями і безпрецедентним тиском на своїх підлеглих", - написав Олесь Довгий на своїй сторінці у Фейсбук.

За його словами, Луценко ризикує піти слідами своїх попередників, які використовували службові повноваження для вирішення особистих питань. 

"Дуже сподівався, що у генерального прокурора вистачить мужності і політичної культури, а також відповідальності державного діяча, щоб власні амбіції й ненависть не перекладати на його владні повноваження. Не годиться людині, яка у такий складний для країни час перебуває на такому відповідальному місці, діяти у найгірших традиціях колишнього режиму і своїх попередників. Час мине дуже швидко, і правда все одно переможе. За ним і за його діями спостерігає не лише вся українська, але й міжнародна спільнота", - наголосив депутат.
Читайте також: Луценко оголосив про чергову спецконфіскацію у Януковича
Читайте також: Колишній воєнком має намір в судовому порядку довести провину ряду провідних політиків України до втрати Криму