Авторизація

Війна
29 грудня 2017
У зоні АТО снайпер бойовиків обстріляв позиції ЗСУ біля Красногорівки, – штаб
На Приазов’ї, окупанти вели вогонь із 82-мм мінометів та піхотного озброєння по захисниках Павлополя і Талаківки.
news-image
Українські військові збили російський безпілотник типу "Орлан-10" неподалік Курдюмівки. Про це пише «Є!» з посиланням на Тиждень.

На Донбасі за минулу добу, 28 грудня, бойовики шість разів прицільно обстріляли позиції Збройних Сил України, унаслідок чого один український військовий був поранений. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Усі порушення режиму перемир’я відбулися на Донецькому напрямку. Українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на Приазов’ї, окупанти вели вогонь із 82-мм мінометів та піхотного озброєння по захисниках Павлополя і Талаківки. У передмісті Красногорівки терористи порушили перемир’я зі стрілецької зброї.

"Також на підступах до цього прифронтового міста активізувався ворожий снайпер, який обстрілював опорні пункти української армії", - повідомили в штабі.

З гранатометів та легкого піхотного озброєння окупаційні війська вели вогонь по оборонних укріпленнях довкола Верхньоторецького, а з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російські найманці обстрілювали опорні пункти сил АТО поблизу шахти Бутівка.

"Слід відмітити, що ворог активізував повітряну розвідку із застосуванням безпілотних літальних апаратів, які заборонені Мінськими домовленостями. Проліт безпілотника противника було зафіксовано у районі Світлодарської дуги, а неподалік Курдюмівки близько 22.00 українські військовослужбовці збили російський БПЛА типу "Орлан-10". Зараз тривають пошуки уламків безпілотника", - додали в прес-центрі штабу.

Нагадаємо, позаминулої доби терористи здійснили чотири обстріли позицій Збройних сил України. За даними штабу, унаслідок обстрілів поблизу Водяного двоє українських військових зазнали легких поранень. 

Читайте також:З початку доби бойовики тричі відкривали вогонь по українських позиціях - штаб

Читайте також:Грузинський доброволець, який рятував Україну, потребує допомоги (фото)