Суспільство
29 грудня 2017
Українців чекає хвиля тотального подорожчання інтернету та ТВ
Різке подорожчання очікують у першій половині 2018 року.
news-image

У вересні-листопаді в Україні подорожчали інтернет та телебачення. Більшість провайдерів підняли тарифи на 10-20%. Протягом найближчих 6 місяців вартість інтернет-послуг в Україні може зрости ще на 20%, прогнозують в Інтернет-асоціації України, інформує «Є!» з посиланням на Gazeta.

У порівнянні з країнами ЄС і СНД, в Україні значно нижчі тарифи на широкосмуговий інтернет. Тому, щоб вижити і продовжувати розвиватися, оператори будуть змушені піднімати розцінки. Наступне різке подорожчання очікують у першій половині 2018 року.

Окремі компанії вже підняли тарифи у цієї осені. Наприклад, компанія "Воля" з 1 листопада в середньому збільшила тарифи на 10% і тепер пропонують послуги "Телебачення+Інтернет" вартістю від 190 до 389 грн (у залежності від кількості каналів). У нестабільних фінансових умовах та постійному зростанні цін у різних сферах життя, українці змушені шукати альтернативні, вигідні рішення, які дозволять зекономити кошти і при цьому отримувати якісні послуги.

"Київстар" першим в Україні запустив для своїх абонентів альтернативу – лінійку тарифів "Київстар. Все разом" з мобільним зв'язком, "Домашнім інтернетом" і "Домашнім ТБ" в одному пакеті. Якщо середній чек за ці три послуги для українців уже перевалив за 200 гривень, то у "Київстар" ціни від 110 до 155 гривень.

Читайте також:У новому році в Україні подорожчає електроенергія