Суспільство
31 грудня 2017
Як гарно відсвяткувати Новий рік без шкоди для здоров'я
Якщо ви будете виконувати ці нескладні правила, то ваше застілля буде набагато довшим і веселішим.
news-image
Новий рік – це дивовижне торжество, коли святкують абсолютно всі, ну... майже всі. Звичайно, саме свято буде веселим, зате з ранку перспективи будуть не такими райдужними. Ми вирішили трохи допомогти і написати, як правильно вживати алкоголь на Новий рік, щоб відчувати себе нормально, пише «Є!» з посиланням на портал  0352.
 
Вранці в день застілля прийміть будь-який препарат, що містить вітамін В1. Саме цей вітамін буде протистояти алкоголю в організмі. І як раз до вечора, коли і почнуться всі гуляння він підвищиться до потрібної кількості.

За кілька годин до застілля на Новий рік треба випити 50-70гр горілки або коньяку. Це підготує вашу печінку, яку чекає досить сильний сюрприз ввечері, якщо ви не зробите цього.

За 20-30 хвилин перед застіллям випийте чашку міцного чаю з м'ятою. Він допоможе вам повільніше п'яніти і відчувати себе краще.

Якщо ви розумієте, що все погано, потрібно відразу ж випити 4 таблетки активованого вугілля і зробити півгодинну перерву. Це приведе вас до тями і застілля можна буде продовжити.

А якщо ви намішали всього, чого можна було й шлунок настійно просить позбутися від цього, то йому краще не перечити. Блювота приведе вас в почуття дуже швидко.

Звичайно, не забувайте багато їсти і робити паузи поки п'єте. Так ви будете п'яніти трохи повільніше. Запивати алкоголь можна виключно негазированными напоями. Газ тільки сприяє швидкому сп'янінню. Тому потрібно купити соки.

Намагайтеся їсти більше жирного і гарячого. М'ясні страви, риба, варена картопля з маслом або салом, а також петрушка і лимон (цитрусові) значно знижують ступінь сп'яніння.

Більше рухайтеся. Будь-який ваш рух буде прискорювати обмін речовин, а значить алкоголь буде виводитися з організму в рази швидше.

Якщо ви будете виконувати ці нескладні правила, то ваше застілля буде набагато довшим і веселішим. Але в будь-якому випадку, потрібно постійно себе контролювати, оскільки кожен організм індивідуальний і не всі загальні рекомендації можуть допомогти саме вам.

Читайте також:Новий 2018 рік: де і з ким зустрічати, у що вдягнутися та що поставити на стіл