Події
2 січня 2018
Керівнику лікарні, в якій помер 12-річний хлопчик, призначили стипендію від Президента
Батьки померлої дитини шоковані, як можна після такого випадку в лікувальному закладі призначати керувнику дворічну премію Президента.
news-image

Головному лікарю Жидачівської лікарні Богданові Бойчуку, згідно указу Петра Порошенка, призначено дворічну стипендію як видатному діячу охорони здоров’я. Це саме та лікарня, в якій влітку помер хлопчик, Ромчик Кулак, інформує «Є!» з посиланням на портал 0352.

Ця новина шокувала батька хлопчика Володимира Кулака. Про це чоловік написав у соцмережі.

"Ніж у саме серце, але ми переможемо непереможних клерків, КОЛОС РОДОСЬКИЙ впав, впаде і цей хабарний безвідповідальний совок!!! У мене ШОК!! Адміністрація Президента призначає визначному діячу медицини головному лікарю з Жидачівської ЦРЛ премію за досягнення!!!??? Клерки рулять? Підсунули на підпис? Чи в нашій країні правди не доб'єшся? У мене ШОК!!! ХТО НЕ РОЗІБРАВСЯ? ХТО КОГО КУПИВ? За що головному лікарю в ЦРЛікарні в Жидачеві, Президент призначив дворічну премію, за халатні вбивста в тій жахливій лікарні, там не тільки мій син помер через халатність? Чи просто хтось не вивчив питання? Це жах! Я знаю, як підсовують папери на підпис! За це хтось відповість! Ось тепер у мене є відповідь, чому та особа плювати хотіла на Львівський департамент і не виконує його наказів, дати догани лікарям, винним у смерті мого сина!!! Це такий подарунок нам під ялинку? Чи, може, йому премія за виконання плану вбивств!??? УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №457/2017 Про призначення державних стипендій видатним діячам охорони здоров’я Відповідно до Указу Президента України від 10 вересня 2011 року № 906 “Про державні стипендії для видатних діячів науки, освіти, культури і мистецтва, охорони здоров’я, фізичної культури і спорту та інформаційної сфери” (зі змінами, внесеними Указами від 12 липня 2013 року № 377, від 30 грудня 2013 року № 717 та від 7 травня 2015 року № 256) п о с т а н о в л я ю: 1. Призначити державні стипендії видатним діячам охорони здоров’я: 2) дворічні: БОЙЧУКУ Богдану Петровичу – 1967 року народження, головному лікарю комунальної установи “Жидачівська центральна районна лікарня” Жидачівської районної ради Львівської області", - написав Володимир Кулак.

Нагадаємо, згідно висновків комісії, лікарі несвоєчасно надали медичну допомогу дитині.

Читайте також:Юристку Ноздровську, яка вела справу про смертельну ДТП, знайшли мертвою

Читайте також:На Хмельниччині водій збив жінку із малою дитиною (відео)