Події
2 січня 2018
За останні три дні в Україні відбулося 18 убивств
2 січня в Києві відбулася акція протесту під будівлею обласного управління Нацполіції через вбивство Ноздровської.
news-image

За останні три дні дні (з 30 грудня по 1 січня) в Україні відбулося 18 убивств, серед яких і вбивство юриста Ірини Ноздровської. Про це на своїй сторінці в Facebook написав перший заступник голови Національної поліції - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін, повідомляє «Є!» з посиланням на 112.

"З 30.12.17 по 01.01.2018 року на території держави скоєно 18 убивств, з них у 12 (випадках) - підозрювані у вчиненні злочину особи встановлені та затримані; 35 фактів нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть, з яких у 22 (випадках) - підозрювані у вчиненні злочину особи встановлені і затримані", – написав Аброськін.

Він також зазначив, що глава Нацполіції Сергій Князєв взяв на особистий контроль проведення необхідних заходів з розкриття вбивства юриста Ірини Ноздровської, тіло якої знайшли 1 січня у водоймі біля села Демидів Вишгородського району Київської області.

У дівчини залишилася дочка і літня мати. 2 січня в Києві відбулася акція протесту під будівлею обласного управління Нацполіції через вбивство Ноздровської. Протестувальники вимагали провести об'єктивне розслідування злочину і відставки керівника ГУ НП у Київській області Дмитра Ценова.