Київ
2 січня 2018
У Києві поліція затримала чоловіка, який підпалив квартиру, аби приховати вбивство
Після пожежі у помешканні виявили тіло чоловіка із травмами голови.
news-image

До поліції міста Києва надійшло повідомлення про те, що на вулиці Потапова під час ліквідації пожежі виявили труп чоловіка. За вказаною адресою відразу виїхала слідчо-оперативна група, передає «Є!» із посиланням на прес-службу столичної поліції.

"При огляді місця події оперативники виявили тіло чоловіка з численними травмами на обличчі. Правоохоронці опитали сусідів та сестру потерпілого. Вони повідомили, що чоловік проживав сам, ніде не працював, а напередодні разом із невідомим вживав спиртні напої", - повідомили правоохоронці.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встанови особу, причетну до вчинення злочину. Згодом правопорушника затримали. Це - 34-річний уродженець Луганської області, раніше судимий за нанесення легких тілесних ушкоджень.

"Чоловік повідомив: під час вживання алкогольних напоїв у них виник конфлікт, який переріс у бійку, тож він кілька разів ударів товариша. Власник квартири впав на шафу та втратив свідомість. Побачивши, що він не подає ознак життя, зловмисник вирішив приховати сліди злочину і підпалив квартиру", - йдеться в повідомленні прес-служби.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Суд обрав чоловіку міру запобіжного заходу – домашній арешт. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте також: Українців за невідсортоване сміття будуть штрафувати