Події
3 січня 2018
Поліцейські встановили останні години життя Ірини Ноздровської
Відповідно до результатів експертизи, за словами Ценова, смерть Ноздровської настала за дві-три доби до того, як знайшли тіло.
news-image

Начальник ГУ Нацполіції Київської області Дмитро Ценов заявив, що у справі розслідування вбивства юристки Ірини Ноздровської є деякі зрушення.

Про це він сказав журналістам після зустрічі з ініціативною групою активістів,які вимагають знайти вбивць Ноздровської, повідомляє Укрінформ, пише «Є!».

«Є вже деякі зрушення,якими ми займаємося… Встановили останні години життя Ірини. Деякі нюанси ще не вставлені, думаю, за завтрішній день опрацюємо», — заявив він.

Відповідно до результатів експертизи, за словами Ценова, смерть Ноздровської настала за дві-три доби до того, як знайшли тіло.

«Є тілесні пошкодження, поранення колючим предметом», — додав Ценов.

Нагадаємо, тіло правозахисниці Ірини Ноздровскої знайшли 1 січня в річці біля села Демидів Київської області. Ноздровська пропала 29 грудня. Її пошуки започаткували громадські активісти, однак тіло виявила поліція.

Ірина Ноздровська активно вела справу своєї сестри в суді особисто і повідомляла, що родичі та друзі Россошанського погрожували  їй та її родині розправою.

28 числа вона написала у своїй сторінці на ФБ, що зробила все, щоб вбивцю її сестри не відпускали з тюрми — захист Россошанського намагався домогтись амністії для свого підопічного. Справу повернули до першої інстанції. А через півтора дня зникла. Згодом повідомили, що її тіло було знайдене в річці поблизу селища Демидів.

Читайте також:Поліція погодилася на громадський контроль у розслідуванні справи Ноздровської