Суспільство
3 січня 2018
Дух Свободи зашкалював, росіянам цього ніколи не зрозуміти: донеччанин поділився враженнями від смолоскипної ходи у Дніпрі
Житель окупованого Донецька подолав блокпости, що своїми очима побачити смолоскипну ходу з нагоди 109-ї річниці з дня народження Степана Бандери в Дніпрі.
news-image

У мережі розповіли, як жителі Дніпра відреагували на смолоскипну ходу з нагоди 109-ї річниці з дня народження Степана Бандери. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на РБК.

Повідомляється, що житель окупованого Донецька подолав блокпости, що своїми очима побачити цю смолоскипну ходу в Дніпрі.

"Чисті, світлі обличчя. Без злоби і ненависті. Люди просто вийшли з смолоскипами та прапорами, бо захотіли і мають на це право. Це вільні люди. Жодної людини у смолоскипній ході з перегаром. Навіть пивного перегару не було. Тобто взагалі не пахло російським духом. Абсолютно всі тверезі", - говорить він.

За його словами на марші було 80% російськомовних громадян. Чоловік зазначив, що "хода пройшла без бійок, без матів, без приставання до перехожих.

"Хто хотів, той став в один ряд і пішов. Нікого не перевіряли по списках. У ході були люди абсолютно різного віку: від дітей 3-х років на руках у батьків, до дідусів і бабусь 65+, було багато молоді. Дух Свободи зашкалював в ході, росіянам цього ніколи не зрозуміти", - говорить патріот з окупованої території.

Він каже, що після закінчення ходи люди співали пісні під гармошку або акордеон. 

"Російськомовні жителі Дніпра співали українською. Співали пісні УПА і просто народні. У Донецьку скоро буде теж саме. Бійтеся, колаборанти, ми, адекватні жителі окупованих територій, будемо йти з факелами в перших рядах по вулицях Донецька і Луганська, Макіївки і Краснодона. Скоро", - обіцяє донеччанин.

Читайте також:Річниця від дня народження Бандери: у Львові відбувся смолоскипний марш