Суспільство
3 січня 2018
Захоплення «Укрпошти»: у Харкові нагородили громадян за допомогу поліції у знешкодженні чоловіка
МВС нагородило наручними годинниками співробітників "Укрпошти".
news-image

За сміливі та рішучі дії, виявлені під час звільнення заручників, захоплених у відділенні «Укрпошти» на вулиці Шевченка в м. Харкові, наказами Міністерства внутрішніх справ нагороджено цінними подарунками чотирьох громадян, передає «Є!» із посиланням на прес-службу Нацполіції.

Церемонія відзначення людей, які перебували в приміщенні відділення «Укрпошти» і були взяті у заручники, відбулася сьогодні, 3 січня, у Головному управлінні Національної поліції в Харківській області під час відеоселекторної наради.

Так, цінні подарунки – жіночі годинники – отримали оператори відділення «Укрпошти» Ганна Коропець та Олена Лук’яненко, начальник цього відділення – Вікторія Мущир.

Також цінний подарунок – чоловічий годинник – отримав приватний підприємець Олексій Маврін.    

Окрім того, за зразкове виконання службових обов’язків та відданість Присязі наказами МВС нагрудні знаки «За відвагу в службі» отримали поліцейські, які брали участь у спецоперації зі звільнення заручників.    

Голова Національної поліції України Сергій Князєв подякував і громадянам, і співробітниками поліції, завдяки діям яких зловмисник був знешкоджений без силового штурму будівлі:  

«Хочу сказати дуже теплі слова небайдужим офіцерам та громадянам в місті Харкові, які працювали чітко та злагоджено. На щастя, силовий захват був непотрібний. До такої безкровної реалізації призвела робота переговірників, психологів, а також повна взаємодія та комунікація між працівниками оперативного підрозділу та самими заручниками. За що їм – велике спасибі».