Події
3 січня 2018
У Хмельницькій обл. п'яний водій виліз на капот автомобіля і станцював, коли його зупинила поліція (фото)
Драгер показав 1,29 проміле, що у шість разів перевищує допустиму норму.
news-image

У Шепетівці Хмельницької обл. на вул. Старокостянтинівське шосе поліція зупинила нетверезого водія автомобіля ВАЗ 2101 за порушення правил дорожнього руху, після чого він виліз на капот автомобіля і станцював. Фото зупинки автомобіля оприлюднила Патрульна поліції Хмельниччини у Facebook, пише «Є!» з посиланням на 112.

"Під час спілкування із водієм, на вимогу пред’явити документи на автомобіль, 25-річний чоловік, як виявилось пізніше житель міста Кам’янця-Подільського, повідомив що жодних документів на транспортний засіб при собі не має. Патрульні помітили у кермувальника ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку в присутності двох свідків", - йдеться у повідомленні.

Драгер показав 1,29 проміле, що у шість разів перевищує допустиму норму.

На водія автомобіля патрульні склали адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 КУпАП за керування автомобілем напідпитку та наклали стягнення у сумі 510 гривень за частиною 2 статті 126 КУпАП за керування без документів, крім цього тимчасово затримали транспортний засіб шляхом доставлення його для зберігання на спеціальний майданчик.

Читайте також:Захоплення «Укрпошти»: у Харкові нагородили громадян за допомогу поліції у знешкодженні чоловіка