Суспільство
4 січня 2018
Донеччанин обікрав мешканця Тернополя, щоб доїхати додому
Злодій та жертва познайомилися в електричці Львів-Тернопіль.
news-image

У Тернополі житель Донецької області обікрав місцевого мешканця, з я ким познайомився напередодні в електричці, передає «Є!» із посиланням на поліцію Тернопільської області.

Як розповіли в поліції, жертва та крадій познайомилися в електричці Львів-Тернопіль. Обоє вийшли в обласному центрі і місцевий житель запропонував новому знайомому провести екскурсію містом.

"Оскільки іногородній чоловік грошей не мав, стверджував, що його обікрали у Львові, потерпілий купив спиртне і розпивати його дует пішов у парк Топільче. Тернополянин швидко захмелів та заснув, а його "товариш" поцупив  барсетку та пішов. З сумки забрав лише гаманець з грошима та телефони", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Загалом "улов" крадія склав 10 євро, 130 гривень та два мобільних телефони.

Коли потерпілий прокинувся, зрозумів, що став жертвою злодія і звернувся із заявою до поліції. Він зміг детально описати нового знайомого і його вже менше, ніж за чотири години, піймали на залізничному вокзалі.

"Чоловік у скоєному зізнався. Повернув мобільний та частину грошей. Каже, що планував за виручені кошти добратися додому", - повідомили у поліції.

За словами працівників поліції, підозрюваний працює шахтарем. Раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри відповідно до статті 185 частина 1 ККУ.

Читайте також: Одесит під виглядом дівчини знайомився в інтернеті з чоловіками, а потім грабував їх