Події
4 січня 2018
Мало бути весілля: з'явилися подробиці про загиблого на Донбасі українського розвідника
Це — небойова втрата, справою займаються правоохоронні органи — військова прокуратура та Нацполіція.
news-image

Загибель українського розвідника в зоні АТО — небойова втрата. Про це повідомив спікер Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник, пише «Є!» з посиланням на УНІАН

"Це — небойова втрата. Більше інформації я, на жаль, оприлюднити не можу. Цією справою займаються правоохоронні органи — військова прокуратура та Нацполіція. Це сталося другого січня пізно ввечері. Ми не розголошуємо інформацію. Є кримінальне провадження, яке проводять слідчі органи", — розповів Мотузяник "Громадському радіо".
"Нам повідомили, що загинув наш земляк в зоні АТО. Ми не знаємо причини загибелі", — сказав голова Кодимської районної ради Одеської області Геннадій Гладенький.

 Він також розповів про родину загиблого. За його словами, батько Чегурка — чорнобилець, матір хворіє на цукровий діабет, у неї високий тиск.

"Він освідчився дівчині з Донецької області, мало бути весілля", — додав голова Кодимської районної ради.

Гладенький розповів, що напередодні спілкувався з батьком загиблого, той розповів, що син днями повернувся із завдання з непідконтрольної території. Повідомляється, що Олександра Чегурка ховатимуть завтра, 5 січня. Нагадаємо, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на сході України загинув український розвідник Олександр Чегурко. 12 жовтня він був нагороджений президентом орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

Читайте також:Війна, з точки зору можливості красти, це навіть крутіше, ніж Євро-2012, – волонтер