Суспільство
7 січня 2018
Розслідуванням убивства Ноздровської займається 300 співробітників Нацполіції – МВС
Аброськін: Ми частково відтворили маршрут Ноздровської з Києва до села Демидове.
news-image

До розслідування вбивства юриста Ірини Ноздровської залучено 300 співробітників Національної поліції України, зокрема оперативників департаменту карного розшуку і слідчих. Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий на нараді з першим заступником голови Нацполіції В'ячеславом Аброськіним, повідомляє прес-служба МВС, передає «Є!».

Робота над розслідуванням вбивства Ірини Ноздровської триває, незважаючи на різдвяні свята, та знаходиться на моєму особистому контролі. 300 працівників Нацполіції залучені до розслідування цієї справи, – сказав Яровий.

Зі свого боку Аброськін зазначив, що поліція продовжує відпрацьовувати всі чотири версії вбивства.

Станом на сьогодні ми вже повністю відтворили маршрут Ірини від місця її роботи в Києві до станції метро "Героїв Дніпра" та частково до села Демидове, де мешкала потерпіла. Процес встановлення свідків триває, – підкреслив він.

Перший заступник Нацполіції додав, що в поліції вже є певні результати слідчо-оперативних заходів, але вони стануть відомими громадськості лише після остаточного завершення роботи.

Аброськін закликав громадян, які, можливо, стали свідками злочину або мають інформацію, яка могла б допомогти слідству, дзвонити за телефонами: (050) 418 42 34 і (044) 256 10 63.