Події
10 січня 2018
На підозрюваного у вбивстві Ноздровської Россошанського вийшли через телефон
Аброськін розповів, що вийти на родину Россошанським правоохоронців допомогли оперативно-розшукні дії, у тому числі застосування технічних засобів.
news-image

Обґрунтована підозра щодо причетності Юрія Россошанського з'явилася після проведення слідчо-розшукових заходів.

Про це повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін на брифінгу, пише «Є!» з посиланням на Громадське.

«На другий день водолази виявили деякі частини особистих речей загиблої, у тому числі мобільний телефон. Також на третій день у річці було виявлено кілька ножів», — сказав Аброськін.

Він додав, що також частину речей знайшли біля села Демидів.

Аброськін розповів, що вийти на родину Россошанським правоохоронців допомогли оперативно-розшукні дії, у тому числі застосування технічних засобів.

Спочатку родину опитали після вбивства правозахисниці. Але потім поліція почала встановлювати обставини події. Зокрема, подружжя заявило, що на час вбивства жінки вони спали. Але аналіз телефонних розмов показав, що вони спілкувалися між собою.

«Вчора були результати перших експертиз ДНК — на потерпілій були виявлені частки, які належать підозрюваному», — сказав Аброськін.

Юрій Россошанський — батько Дмитра Россошанського, винуватця ДТП, унаслідок якої загинула сестра Ірини Ноздровської. Юристка особисто вела справу у суді щодо загибелі сестри і домоглася скасування звільнення Дмитра Россошанського. 

29 грудня у Києві зникла юристка Ірина Ноздровська. 1 січня під Києвом у річці знайшли її тіло  Поліція заявила, що це умисне вбивство.

8 січня поліція затримала підозрюваного в убивстві юристки Ірини Ноздровської. Згодом стало відомо, що це батько Россошанського.

9 січня на Київщині відбувся похорон Ноздровської. Цього ж дня суд ухвалив рішення арештувати Россошанського на 60 діб без права внесення застави.

Читайте також:В адвоката Ноздровської виникли сумніви щодо вини Россошанського