Суспільство
12 січня 2018
Гройсман вважає, що з Парасюка треба зняти недоторканність
На думку прем'єра, поведінка нардепа - "це великий сором".
news-image

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман засуджує поведінку народного депутата Володимира Парасюка та вважає, що його треба позбавити недоторканності та притягнути до відповідальності. Таку думку він висловив на зустрічі з ветеранами підприємства "Азовсталь" в рамках робочої поїздки у м. Маріуполь, відповідаючи на запитання громадян про те, чому Парасюк і досі є народним депутатом, повідомляє Укрінформ, передає «Є!»

"Це великий сором, коли людна, уповноважена від держави, дозволяє собі таку поведінку. Я хочу сказати що тут і слабкість в тому числі правоохоронної системи", - сказав Гройсман.

Він зазначив, що зняти депутатську недоторканність з Парасюка може Верховна Рада, але якби такі питання вирішував уряд та Прем’єр-міністр, то його б вже давно  вирішили.

Як повідомлялося, Володимир Парасюк неодноразово був причетний до бійок. Зокрема, у вересні 2015 року він побив співробітника Служби безпеки України  Василя Пісного. У березні 2016 року під час проведення акції на підтримку Надії Савченко депутат зірвав прапор Росії з будівлі Генерального консульства у Львові.

Згодом в офісі українського телеканалу Парасюк зчепився з Олександром Вілкулом, бо йому не сподобалися слова Вілкула про війну на Донбасі і події Революції Гідності.

Також між Парасюком і журналістом Андрієм Дзіндзя виник конфлікт в Бахмуті на Донеччині.

Читайте також: Гройсман назвав галузі, де корупція майже поборена