Події
12 січня 2018
Vodafone не знає, чи зможе відновити зв'язок на окупованому Донбасі, що зник 11 січня
Мобільний оператор Vodafone відучора повністю перестав працювати на окупованих територіях Луганської і Донецької областей.
news-image

Мобільний оператор Vodafone не знає, коли відновиться зв'язок на окупованих територіях Донбасу, що зник 11 січня в результаті ушкодження волоконно-оптичної лінії зв'язку в зоні проведення АТО, передає «Є!» із посиланням на Укрінформ.

За повідомленням технічного персоналу оператора, розміщеного на сторінці Facebook, підрядники з'ясовують можливість фізичного доступу до місця ушкодження для проведення ремонтних робіт.

"Якщо підтвердиться, що ушкодження сталися на непідконтрольній Україні території, у нас немає можливості якось вплинути на ситуацію, оскільки ми не працюємо на цій території. На сьогоднішній день більш як третина обладнання, розташованого на непідконтрольній території, знаходиться в неробочому стані", - відповів співробітник компанії користувачам соцмереж про найближчу перспективу із зв'язком.

За даними джерела, стався розрив магістрального оптоволоконного кабелю в районі населеного пункту Оленівка, підконтрольного так званій "ДНР".

Мобільний оператор Vodafone, до ребрендингу відомий як "МТС-Україна", відучора повністю перестав працювати на окупованих територіях Луганської і Донецької областей. 

Читайте також: Цьогоріч мають ухвалити закони про приватизацію та ринок землі - Порошенко