Події
16 січня 2018
Одесу замело снігом, у місті утворився транспортний колапс (фото, відео)
На лініях працює снігоочисна техніка.
news-image

Одесу сьогодні замело снігом, через що в місті зупинилися деякі маршрути трамваїв і тролейбусів. Муніципальна варта рятує містян зі снігового полону, передає місцеве видання "Думская.net", пише «Є!».

Зазначається, що у зв'язку з погіршенням кліматичних умов припинено роботу чотирьох трамвайних маршрутів і одного тролейбусного маршруту в місті.

Як повідомляється, паралізовані трамвайні маршрути №19 і 20, а також тролейбусні №2 і 14. Тролейбусні маршрути №1 і 27 скорочені: 27-й ходить тільки до Чорноморки, а 1-й - до Паустовського.

На лініях працює снігоочисна техніка.

Окрім того, одеський комунальний заклад "Муніципальна варта" організував екіпажі швидкого реагування, які будуть допомагати містянам, які потрапили в сніговий полон.

Одеський аеропорт поки працює, але деякі рейси через погоду змушені були повернутися. Зокрема, рейс "Мотор Січ" із Жулян на Ан-24РВ розвернувся в 100 км від Одеси і сів в аеропорту вильоту.

У той же час користувачі соцмереж на погіршення погодних умов відреагували досить позитивно, публікуючи фото засніженої Одеси.

 

 

Як повідомляє місцеве видання 048.ua, висота снігових заметів в Одесі досягла 17 см. Це максимальна позначка в регіоні. Про це на засіданні надзвичайного штабу в Одеській ОДА заявило керівництво Гідрометцентру Чорного та Азовського морів. В середньому по місту сніговий покрив має глибину 10 см.

Читайте також:Синоптики попереджають про погіршення погодних умов в Україні