Політика
17 січня 2018
Перша леді на зустріч із дипломатами одягнула ненову сукню (фото)
Прес-секретар наголосила на демократичному підході першої леді до гардеробу.
news-image

16-го січня президент Петро Порошенко з дружиною Мариною приймали іноземних дипломатів. Про це пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Щорічна зустріч відбулася у відреставрованому Маріїнському палаці, але найбільше уваги, як завжди, привернуло вбрання першої леді.

Президентська жінка традиційно підтримала вітчизняного виробника, обравши бежево-золотисту мереживну сукню до підлоги від львівської дизайнерки Оксани Мухи. Остання спеціалізується саме на вечірніх та весільних вбраннях.

Як розповіла прес-секретарка першої леді у коментарі ТаблоID, дана сукня була придбана ще у 2011-му році. У статусі дружини президента пані Марина вдягла її вперше.

За інформацією речниці, перша леді розглядала кілька варіантів сукні для дипломатичного прийому, але вирішила не купляти нічого нового. Адже саме це вбрання, на її думку, якнайкраще пасувало інтер'єру Маріїнського палацу та заходу.

 
 
 

На запитання, чи вдягає Марина Анатоліївна одну сукню двічі, її прес-секретар наголосила на демократичному підході першої леді до гардеробу. Так, наприклад, сукню від Оксани Полонець Порошенко засвітила спочатку на День незалежності, а потім і в Нью-Йорку. 

Читайте також:Катрін Деньов і ще сто відомих француженок виступили за право чоловіків «чіплятись до жінок»