Україна
18 січня 2018
Україну накриє циклон: принесе сильний вітер та потужні снігопади (карти)
Потужні снігопади, подекуди з дощем накриють мало не всю територію України.
news-image

Циклон спричинить складні погодні умови в багатьох областях України. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє синоптик Наталка Діденко, пише «Є!» з посиланням на УНІАН.

"Видно величезний атмосферний масив снігу та дощу, який вже близько від України. За прогнозами, циклон спричинить складні погодні умови в багатьох областях України", - йдеться у її повідомленні, до якого синоптик додає карту.
facebook.com/tala.didenko

Циклон, що підходить до України з південного заходу, може викликати сильні пориви вітру 18 січня, прогнозує "Метеопост".

Особливо сильний вітер очікується у Одеській (до 30 м/с), Вінницькій, Запорізькій, Дніпропетровській областях (до 25 м/с).

Зона сильних поривів вітру / facebook.com/meteopostcom
 
"Інтенсивні опади (сніг та дощ) очікуються за напрямками автомобільних шляхів Київ-Одеса, Київ-Харків, Одеса-Миколаїв", - додали у "Метеопості".
facebook.com/meteopostcom

За прогнозом Українського гідрометцентру, на території Київської, Чернігівської, Сумської, Черкаської, Полтавської, Кіровоградської, Одеської та Миколаївської областей очікуються сильні та дуже сильні снігопади, хуртовини, утворення снігового покриву висотою до 40 сантиметрів, у Києві близько 20 сантиметрів.

У Дніпропетровській, Запорізькій та Херсонській областях сильний дощ та мокрий сніг.

Читайте також:В США вирує стихія: скасовано більше тисячі авіарейсів і закрито школи (фото)