Свій 34-й день народження Полякова відзначила на Балі (фото)
Оля Полякова 17-го січня зустріла 34-й рік.
news-image

Співачка Оля Полякова 17-го січня зустріла свій 34-й рік. День народження артистка відзначає на Балі, виставляючи фото в купальнику. Про це пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Тим часом у мережі оприлюднили інтерв’ю Олі для Viva!, в якому білявка розказала багато цікавого про себе та свою родину.

Наприклад, Полякова не приховує, що саме вона фінансово забезпечує всю родину. Але вже зараз співачка розуміє, що треба подумати про майбутнє.

 

Для двох своїх доньок Оля є повним авторитетом.

"Так, як слухають мене діти, вони не слухають нікого", - запевняє співачка.
 
 

Попри свій зірковий статус, Полякова продовжує постійно вчитися.

"Я дуже багато вчусь. Я присвятила вивченню вокалу більшу частину життя. На сьогоднішній день - 22 роки щоденних репетицій. Тому вважала, що тільки англійську мені залишилося вивчити… Більше нема чого. Але виявилося, що є", - зізналася Оля.

Тепер вона взялася вивчати українську і навіть вже пробує говорити нею, наприклад, з Катериною Осадчею.

"Тож я займаюся сценічного мовою, українською та акторською майстерність. Під час турів по скайпу зв'язуюсь зі своїми вчителями та опановую нові професії", - похвалилася Оля.
 

Про свого чоловіка Полякова теж розказала. Він, за її словами, у почесній декретній відпустці.

"Він каже: "Ти, Оля, у мене найбільш крутий інвестиційний вклад. Все, що я робив у своєму житті, все рухнуло: один бізнес відвалився, інший кудись дівся... Тож ти виявилася найкращим моїм проектом", - процитувала чоловіка Оля.
 

Також Полякова згадала, що коли тільки почала жити з Вадимом, була такою собі дівчинкою:

"Я нічого не знаю, нічого не вмію, ти за мене це виріши, те зроби, про це домовся". Сьогодні ж я не даю шанс нікому - все сама зроблю, всі питання вирішу, тому що краще, ніж я, ніхто не зробить. Мені головне, щоб не заважали… Тепер я баба-свято, баба-фейерверк, баба-гренадер. І сім’ю утримую, і творчістю займаюсь, і будинок будую".
 

Джерелом енергії та натхнення для Олі є океан. Саме сидячи біля океану вона загадує бажання та будує плани на майбутнє.

"Скажу чесно: мені хочеться більшого. Я не хочу все життя залежати тільки від розміру своєї дупи та сили ніг… Я дуже люблю співати, нічого більш драйвового не уявляю. Навіть знявшись у кіно, я зрозуміла, що такої неперевершеної енергетики, як сцена, не дає жодне інше заняття", - заявила Оля.
 
"Тому співати я буду все життя. Але фінансово залежати тільки від цього було б нерозумно, тому що здоров'я не залізне. Поки я молода, можу дати 72 концерти, а між ними ще 120 корпоративів. Але через п'ять років це буде тяжче робити, а через десять - тим більше", - зауважила Оля, але чим саме займеться, не уточнила.

Читайте також:Мамина копія: донька Полякової показалася в купальнику на Шрі-Ланці (фото)