Суспільство
22 січня 2018
Народний синоптик розповіла українцям, коли чекати потепління
У ніч на 23 січня у Києві температура досягне до -14 градусів морозу.
news-image

Народний синоптик Наталка Діденко попередила українців, що на цьому тижні морози ще не відступлять, а навпаки будуть посилюватися. Про це вона повідомила на своїй Facebook-сторінці, пише «Є!».

Також синоптик сказала, що в ніч на 23 січня у Києві температура досягне до -14 градусів морозу. 

"Сьогодні підсипатиме сніжок в Україні, а ось на Півдні та Сході циклон робить погоду складною - мокрий сніг, сильний вітер, ожеледь, налипання мокрого снігу.
Завтра, 23 січня, в Україні буде морозно (див. карту). Найближчої ночі до -8-15 градусів, вдень очікується -3-9 градусів. На Півдні та Сході - мокрий сніг, сильний вітер, вночі -2-8 градусів, вдень від 3 морозу до 2 тепла. У Києві 23 січня вночі -12-14 градусів, завтра вдень -5-8 градусів. Не жарти! Без опадів у вівторок.", - попередила Діденко.

 Діденко розповіла, що підвищення температури в Україні очікується тільки в неділю, 28 січня. 

"Найближчого тижня погода в Україні буде морозною, потепліє у неділю. Сьогоднішній день - наше свято, справжнє, революційне і, що особливо важливо, еволюційне, яке тримають на своїх плечах мільйони українців, сьогоднішні та усі ті "поети й герої", що дивляться "з темних небес". Їм - вічна наша вдячність, нам - гідність, свобода і берегти Соборність, як найцінніший дар", - підсумувала Наталка.

Читайте також:Рятувальники попереджають про лавинну небезпеку у Карпатах