Політика
22 січня 2018
Депутат Оппоблоку отримала з бюджету матеріальну допомогу на лікування і купила дороге авто
Народний обранець всупереч закону не вказала у своїй електронній декларації інформацію про купівлю автомобіля Renault Duster за 416 тисяч гривень.
news-image

Депутат Запорізької міськради не задекларувала куплений у вересні 2017 року автомобіль за 416 тисяч гривень. Про це повідомляє пресс-служба прокуратури Запорізької області, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Народний обранець всупереч закону "Про запобігання корупції" не вказала у своїй електронній декларації інформацію про купівлю автомобіля Renault Duster за 416 тисяч гривень. Орджонікідзевський районний суд визнав депутата винним і покарав політика штрафом.

У мережі голова депутатської комісії з питань протидії корупції Андрій Согорин повідомив, що мова йде про депутата "Опозиційного блоку" Зінаїду Гальчинську.

Варто зазначити, що згідно декларації з 2013-го вона володіє хетчбеком Сitroen С-4 того ж року випуску. За словами Согорина, на засіданні міської ради 30 серпня депутату виділили матеріальну допомогу на лікування із коштів депутатського фонду. 

Читайте також:Тука пояснив, які документи «ЛДНР» Україна визнаватиме за новим законом про деокупацію