Події
22 січня 2018
В Умані у парку «Софіївка» загинула дитина
У парку був не повністю демонтований атракціон «Канатна дорога». Саме це призвело до нещасного випадку, внаслідок якого загинула дитина.
news-image

Поліція розпочала розслідування за фактом неналежного виконання службових обов'язків працівниками дендропарку. Про це пише «Є!» з посиланням на Главком.

У Національному дендрологічному парку «Софіївка», розташованому в Умані Черкаської області, загинула малолітня дитина.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Черкаської області, поліція розпочала розслідування за фактом неналежного виконання службових обов'язків працівниками дендропарку.  

«Уманським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України (службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, якщо воно спричинило тяжкі наслідки)», - йдеться у повідомленні прокуратури.

Наразі встановлено, що у парку був не повністю демонтований атракціон «Канатна дорога». Саме це призвело до нещасного випадку, внаслідок якого загинула дитина.

Читайте також:Аж взуття позлітало: у Києві водій на смерть збив людину