Війна
24 січня 2018
В зоні АТО не зафіксовано жодного обстрілу з боку бойовиків
Українські бійці суворо дотримуються мінських домовленостей і забезпечують виконання всіх заходів з підтримки стійкого припинення вогню.
news-image

Учасники незаконних збройних формувань (НВФ) вперше за тривалий час не відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України у зоні проведення антитерористичної операції. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО на офіційній сторінці в Facebook, повідомляє «Є!» з посиланням на 112.

"Вперше за довгий час в районі проведення АТО доба пройшла без порушень режиму припинення вогню. 23 січня жодного обстрілу в бік позицій Збройних сил України не було зафіксовано", - пишуть представники прес-центру.

При цьому в штабі підкреслюють, що українські бійці суворо дотримуються мінських домовленостей і забезпечують виконання всіх заходів з підтримки стійкого припинення вогню.

До того ж повне припинення вогню надає військовослужбовцям більше можливостей для відновлення зруйнованої інфраструктури, налагодження транспортного зв'язку і активного проведення робіт з розмінування місцевості.

Читайте також:Бойовики обстріляли підконтрольний їм Докучаєвськ - штаб АТО