Світ
24 січня 2018
Експерти обрали найкращий в світі готель
Доба проживання в готелі коштуватиме близько 100 доларів США.
news-image

Лідируюче місце в рейтингу Traveller's Choice зайняв готель Viroth's в Сиемреапі в Камбоджі. Доба проживання там гостю коштуватиме близько 100 доларів США, передає «Є!» із посиланням на Кореспондент.

За підсумками щорічної премії Traveller's Choice був складений рейтинг найкращих готелів світу. Перше місце цього року дісталося готелю Viroth's в Сиемреапі в Камбоджі, де доба проживання коштуватиме мандрівникові близько 100 доларів США. Про це зазначено на сайті TripAdvisor.

Повідомляється, що переможець вибирався на основі відгуків користувачів популярного ресурсу. Відомо, що з 910 відгуків про готель Viroth's тільки п'ять були негативними.

Другу позицію в списку зайняв готель Tulemar Bungalows & Villas в Коста-Ріці, де вартість проживання становить 300 доларів на добу з однієї людини. Цей готель заробив 92 відсотки позитивних відгуків від мешканців.

А на третьому місці розташувався готель Umaid Bhawan Palace в Джодхпурі в Індії, де доба проживання коштуватиме 850 доларів. Даний готель отримав 93 відсотки позитивних відгуків.

Також у ТОП-10 рейтингу увійшли Belvedere в Італії, The Nantucket Hotel & Resort в США, La Reserve Paris у Франції, Nayara Springs в Коста-Ріці і Hanoi La Siesta Hotel Trendy у В'єтнамі.