Війна
26 січня 2018
У Миколаєві презентували другу книгу про учасників АТО «Дороги війни» (відео)
«Дороги війни» - це кропітка робота обласного центру пошукових досліджень та більше п'ятисот сторінок нарисів про військовослужбовців, які загинули під час протистояння російській агресії в Криму та на Сході країни.
news-image
У Миколаєві урочисто презентували книгу «Дороги війни» - про військовослужбовців, які загинули під час протистояння російській агресії в Криму та на Сході країни.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олексій Савченко, інформує «Є!» з посиланням на Украінформ.

«Дороги війни» - це кропітка робота обласного центру пошукових досліджень та більше п'ятисот сторінок нарисів про військовослужбовців, які загинули під час протистояння російській агресії в Криму та на Сході країни. Це спогади миколаївців – учасників антитерористичної операції - про бойовий шлях військових підрозділів, що дислокуються на Миколаївщині, матеріали про участь в АТО медиків, діяльність військових капеланів, волонтерський рух», - написав Савченко.

За його словами, книга є логічним продовженням попереднього видання «Миттєвості війни», яке також було присвячене даній тематиці.

Окремими блоками до книги включено фотоматеріали, надані бійцями ЗСУ та волонтерами. До видання також увійшли дані про земляків – учасників АТО, відзначених посмертно державними нагородами.

Видання надруковано у рамках Комплексної програми увічнення пам’яті учасників АТО, жертв воєн та політичних репресій у Миколаївській області на 2017 - 2020 роки.

Весь тираж книги буде передано в бібліотеки, навчальні заклади, державні установи, військові частини. Видання також передадуть родичам загиблих, героям книги, волонтерам.

Читайте також:ОБСЄ прозвітувала про трьох загиблих цивільних на Донбасі після свят

Читайте також:Офіцер ЗСУ у відставці відкрив найбільший онлайн секс-шоп в Україні