Події
26 січня 2018
На Житомирщині електричка затисла і проволокла пенсіонера, який висів вниз головою (відео)
Чоловік похилого віку збирався вийти, однак двері перед ним просто не відчинилися.
news-image

На залізничній станції села Іванківці в Бердичівському районі Житомирської області ледве не сталася трагедія. Там у дверях електропоїзду затисло пасажира, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Чоловік похилого віку збирався вийти, однак двері перед ним просто не відчинилися. Тоді пасажир кинувся до сусіднього вагону, бо потяг зупиняється в Іванківцях лише на хвилину. І вже там у дверях пенсіонера затисло, а електричка рушила з місця та почала набирати швидкість. 

"Він почав кричати, пасажири вийшли, стоп-кран зірвали. У нього нога лишилася в тамбурі, а його тягнуло", - розповів Петро Вакулюк, який живе поряд зі станцією.


Постраждалий госпіталізований до райцентру. 

"Чоловік поступив у важкому стані із закритою травмою грудної клітки, множинні переломи ребер зліва і перелом лопатки", - розповів керівник хірургічним відділенням Бердичівської районної лікарні Микола Цюзь.

Пенсіонер розповів, що повертався з Бердичева до свого села, приготувався до виходу заздалегідь, а коли потяг зупинився, двері не відчинилися.

"То я пішов через тамбур у другі двері. А там половина їх відкрита була. Я в цю половину хотів вискочити, а мене затисло – він у цей момент закрив. В мене затисло руку і ногу. І поїхав", - пояснив Іван Бойк

Читайте також: Локомотив наїхав на дитину на Львівщині